Konferens och möten

Du kan boka konferens och möten hos oss på Studenternas. Här finns möjlighet att boka allt från den stora VIP-lokalen till mötesrum och grupprum med balkong ut mot fotbollsplanen.

Bra möteslokaler ger inte nödvändigtvis bra möten. Man kan ha utmärkta möten var som helst och när som helst. Men bra möteslokaler kan bidra till att göra möten bättre.

Mötesrummen på Studenternas har en fantastisk utsikt in mot fotbollsarenan. Du har också närhet till Stadsträdgården, åpromenaden och stadsskogen om ni vill ta med er diskussionerna ut i friska luften.

Våra mötesrum är ljusa och flexibla. De är utrustade med modern digital utrustning för att du ska kunna dela med dig av dina presentationer på bästa sätt.

Här finns möjlighet till break-out sessions i mindre grupper och återsamling i större. Kombinera din bokning med större rum, grupprum och gemensamma ytor för samarbete. Boka lämpliga rum när ni behöver kunna arbeta ostört, eller kom och häng i soffor, fåtöljer och på terrassen. Alla mötesrum och grupprum är utrustade med digital skärm, digital smartboard eller projektor. Tillgång finns till blädderblock/whiteboard samt block och pennor.

Den stora VIP-lokalen har kapacitet för upp till 350 personer sittande och 700 mingel, mötesrum finns i olika storlek från 8 upp till 40 personer.

Vill du boka mat eller fika bokar vi det hos Brasserie21 som sköter det enligt dina önskemål.

Vår konferensavdelning öppnar 1 september 2020.

Bokningar och förfrågningar via e-post till Sportfastigheters konferensbokning.

Varmt välkommen till Studenternas!